Projectmanagement

De wijze waarop een project voorbereid, georganiseerd, gepland, begeleid en opgeleverd wordt, is cruciaal om een project succesvol en winstgevend te laten verlopen. Precies daarom is een goede projectmanager zo belangrijk.

 

De ene projectmanager is de andere niet

Maar wat maakt een projectmanager goed? Het is iemand die het projectteam weet te inspireren en mee te krijgen in de projectplannen. Die het aanspreekpunt vormt voor zowel de opdrachtgever van het project als voor de eigen opdrachtgever, maar die daarbij de belangen van de eigen opdrachtgever vooropstelt. Een initiatiefrijke en motiverende captain van het projectteam. Met het geheugen van een olifant, het overzicht van een havik, het gehoor van een vleermuis, én veel vlieguren. 

 

De projectmanagers van Jeras

Onze projectmanagers zíjn zulke projectmanagers. Wij leiden projecten vanaf de tenderfase tot en met de oplevering in goede banen. Dit alles voeren wij uit in nauwe samenwerking met alle belanghebbenden.

 

We zijn betrokken, betrouwbaar, flexibel, doen wat we beloven en maken af waar we aan begonnen zijn. Onze missie is om onze opdrachtgever volledig te ontzorgen en de gestelde projectdoelen glansrijk te behalen.

 

‘Door je kwetsbaar en transparant op te stellen, zowel naar je opdrachtgever als naar je team, bereik je de beste resultaten. Dit zal uiteindelijk resulteren in een prettige en duurzame samenwerking met respect voor ieders belangen, mening en karakter'

Arjen Jeras

Projectmanager