Expertises

Het begeleiden en ondersteunen van infraprojecten, dat doen wij graag en daar zijn wij goed in!

 

Jeras biedt leiding of ondersteuning bij belangrijke vraagstukken op het gebied van projectmanagement, contractmanagement, technisch management, systems engineering, projectengineering, projectbeheersing- en ondersteuning, directievoering/- toezicht en tendermanagement. 

 

Van individuele inzet tot een compleet team

Altijd staat de wens van onze opdrachtgever voorop. Nadat de status en complexiteit van een project in beeld is gebracht, wordt in overleg met de opdrachtgever bepaald op welke wijze onze ervaring wordt ingebracht. Dit kan uiteenlopen van het verzorgen van een compleet IPM-team tot het geven van strategisch advies om een project weer op de rails te zetten.

Uiteraard is het ook mogelijk dat wij uw eigen projectorganisatie ondersteunen op bijvoorbeeld contractueel, technisch of administratief vlak.

 

De kracht van Jeras

Onze kracht is om projecten snel eigen te maken en om alle partijen binnen een project op één lijn te krijgen. Samen vormen wij een enthousiast team van mensen die passie hebben voor hun vak. Uw belang is ons belang. Dát is Jeras.